FIGYELŐ TOP 200 – megújuló díjak

Figyelő
2010-05-05 22:11
Megtartotta első ülését a Figyelő TOP 200 zsűrije, és döntött arról, hogy az idei gálán megújulnak az átadott díjak is. A legérdekesebb díjat nem vállalat, hanem személy kapja, méghozzá a gála meghívott vendégeinek szavazatai alapján.
Az év legeredményesebb vállalata díjat elsősorban hatékonysági mutatókból kiindulva, a rövidlistára kerülő vállalatok minden fontosabb, előző évi gazdasági mutatóját megvizsgálva fogja odaítélni a Figyelő TOP 200 zsűrije.

Hasonló megfontolások és az előző legalább 3 év dinamikájának elemzése alapján kerül átadásra Az év legeredményesebb magyar vállalata díj, melyet olyan vállalkozás fog elnyerni, melynek vállalati stratégiáját egyértelműen Magyarországon határozzák meg, illetve a vállalat többségi (50% feletti) magyar tulajdonban van.

Az év pénzintézete díjat idén is elnyerheti bank és biztosító is, a mérlegfőösszeg illetve az összesített díjbevétel alakulás és az eredményességi mutatók kombinációja alapján.

Két díjat idén is pályázati úton lehet elnyerni: Az év leginnovatívabb vállalata díjra és a Társadalmi elkötelezettség (CSR) díjra a weboldalunkról is letölthető kérdőívek kitöltésével lehet pályázni. A végső döntést mindkét esetben a TOP 200 zsűri szubjektív értékítélete is befolyásolja majd. Töltse le a pályázati kérdőíveket itt!

Idén is átadásra kerül egy különdíj, melyet nem vállalat, hanem egy személy nyerhet el. A különdíjat az a vállalatvezető kapja, aki legjobban menedzselte cégét az elmúlt, válságos évben, aki leginkább képes volt arra, hogy kiutat mutasson a krízisből. A díjat a TOP 200 gála meghívott vendégeinek szavazatai alaján ítéljük oda. A jelöltek névsorát és a jelölés indoklását a Figyelő szerkesztősége állítja össze, és hamarosan elérhető lesz weboldalunkon!