A jubileumi Figyelő TOP 200 Gálán a korábban megszokott ültetett gálavacsora helyett egy exkluzív koktél partira várja a vendégeket a Gundel. Hangsúlyossá válnak a kapcsolatépítés kötetlen keretei, ugyanakkor a vendégek akár több fogásból álló igazi ínyenc menüket is fogyaszthatnak.
Megmaradnak, sőt hangsúlyossá válnak a társalgás és kapcsolatépítés kötetlen keretei, a koktél partik egyszerű és praktikus vendéglátását azonban különleges gasztronómiai élmény váltja fel, felhasználva a modern konyhaművészet minden trükkjét és lehetőséget adva arra, hogy akár több fogásból álló igazi ínyenc "menüket" fogyasszanak a vendégek. Ízek kavalkádja, meghökkentő, de ugyanakkor harmonikus párosítások. A különböző formájú porcelán tálkákba, kanalakra, bambuszpálcikákra, poharakba, csészékbe készülő mini ételköltemények, nemcsak különleges gasztronómiai élményt nyújtanak, hanem szemet gyönyörködtető látványban is részesítik a vendéget. A vizuális élményeket fokozandó néhány "fogás" elkészítése a vendég előtt történik modern látványos világító pultokon.
Hideg ételek:- rózsaszín kacsa melle birs lekvárral
- szent Jakab kagyló sütőtök coulival*
- céklában pácolt lazac egy kosár feketegyökér krémmel
- szarvas batyu bikavérben pácolt meggyel töltve*
- pácolt gombafej fürjtojáson, medvehagyma szőnyegen
Meleg ételek:- kakukkfüves gyöngytyúk melle kecskesajtos polenta talpon zöldborsó pürével
- fogas érem zsályaolajos spenóttal*
- szalontüdő zsemlegombóccal, tejföl habbal*
- kakaspörkölt túró galuskával, szalonna taréjjal
- libamáj korong meggybalzsammal és almás muffinnal*
- sütőtök galett áfonyás őzéremmel
Desszert:- pisztáciás mascarpone hab
- passió ”leves” eper betéttel
- fehércsoki halom rozmaring habbal*
- vaníliás körte szorbet*
- csokoládés madártej
- mirabell mandulás piskótán*
* a jelölt ételek elkészítése vendégeink előtt, frissen történik