Figyelő TOP 200 Gála a Művészetek Palotájában

Figyelő
2009-09-15 16:20
A Művészetek Palotája lesz a helyszíne az idei Figyelő TOP 200 Gálának. Az október 16-án már tizedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen számos innovációt ígérnek a szervezők.
Október 16-án már tizedik alkalommal gyűlik össze a magyar gazdasági elit, hogy összegezze és lezárja az előző gazdálkodási évet, és megünnepelje a hazai nagyvállalatok legjobbjainak teljesítményét. A Figyelő és a Gundel Étterem által közösen szervezett esemény évek óta az év legfontosabb üzleti eseménye.  

A Figyelő TOP 200 gála a legjobb vállalati teljesítmények elismerése mellett olyan szellemi közösség is, amely évről évre zászlójára tűz egy aktuális, az egész magyar gazdaság számára kiemelkedő jelentőségű ügyet. Az elmúlt években a vállalati felelősségvállalás és a regionális kapcsolatok is napirenden voltak.  

Az idei évben az innováció, a folyamatos megújulás a TOP 200 projekt központi gondolata. Eköré szerveződik a gála, és a gála előtt egy nappal megrendezett konferencia is. Az innováció és a megújulás gondolata áthatja a gála egészét, ezért teljesen új a helyszín és a gála menete is.  

A gálaest ezúttal a Művészetek Palotája különlegesen modern, tágas épületében fog zajlani, a díjátadó ceremónia hátterét a Nemzeti Hangversenyterem adja. A résztvevők azonban nehezen fogják tudni felidézni a MÜPA megszokott díszleteit, olyan átalakításon fog átesni a helyszín a gála alkalmából.A díjak átadását követően, idén először nem ültetett gálavacsora következik. Helyette, a Gundel Étterem jóvoltából exkluzív állófogadás veszi kezdetét, amely a kapcsolatteremtés és zavartalan beszélgetés mellett a különleges kulináris élvezetekre is lehetőséget ad. A díjátadó résztvevői olyan művészi produkciót láthatnak majd, amely eddig Magyarországon még soha, sehol nem került színpadra. A klasszikus és a mai popzene, a tánc és akrobatika harmóniája a kreativitás és állandó megújulás diadalát szimbolizálja majd.

A Figyelő TOP 200 Gála zártkörű, csak meghívott vendégeink számára elérhető.