Hamarosan összeül a TOP 200 zsűri

Figyelő
2009-09-15 10:17
Hamarosan eldől az idei Figyelő TOP 200 gálán átadásra kerülő díjak sorsa. A 6 tagú TOP 200 zsűri még a héten asztalhoz ül, hogy döntést hozzon a tavalyi évben legjobb eredményeket produkáló vállalatokról.
A Figyelő TOP 200 díjai – az előző év gazdálkodási eredményei alapján – hagyományosan a 6 független szakértőből álló zsűri döntése alapján kerülnek kiosztásra. A zsűri tagjai egy-egy vállalati terület elismert hazai szakértői:
Mostanra összegyűltek a 2008-as év gazdálkodási adatai, elkészültek a számszerű elemzések a legnagyobb hazai vállalatok előző évi teljesítményéről. A zsűri ezen adatok és elemzések alapján, hosszas mérlegelés után dönt a díjazott vállalatok névsoráról. A Figyelő TOP 200 gálán hagyományosan a következő díjak kerülnek kiosztásra:
Kíváncsi a korábbi évek díjazott vállalatainak listájára? Kattintson ide!

Az év leginnovatívabb vállalata és a Társadalmi elkötelezettség díj évek óta pályázati úton nyerhető el. A zsűri tagjai által összeállított pályázati kérdőíveket augusztus végéig küldhették vissza a hazai nagyvállalatok. A pályázatok végső elbírálása szintén a zsűri eheti ülésén fog megtörténni.

Az idei évben egy különleges díj is átadásra kerül, melyet nem egy vállalat, hanem egy személy nyer el. Keressük A leginnovatívabb vállalatvezetőt! Azt az embert, aki vállalatának irányítása során az elmúlt években a legnagyobb hangsúlyt helyezte az innováció fontosságára, a legjobban aknázta ki a modern menedzsment tanok eredményességre gyakorolt hatását, és a leginkább példaképe lehet a jövő vállalatainak, üzletembereinek. A díjazottat a TOP 200 gála meghívotti körének szavazatai alapján választjuk ki.

A díjazottak névsora természetesen csak a Figyelő TOP 200 gálán fog kiderülni. Addig is, kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére? Ön kinek adná az idei Figyelő TOP 200 díjakat? Küldje el véleményét, tippjét ide kattintva!