A Figyelő TOP 200 Gála sztárfellépőkkel és különleges menüvel várja vendégeit

Figyelő
2008-10-02 13:28
Október 11-én a Figyelő Top200 Díjátadó Gála több régió kultúráját és íz világát hozza el a magyar üzleti élet meghatározó eseményének részeként. Idén nemcsak a Figyelő TOP 200 kiadványa fókuszál a cégek regionális stratégiára, hanem a TOP 200 Gála szervezése során is különös figyelmet kap a regionalitás egyre növekvő szerepe. A programok kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy a Gála résztvevői ízelítőt kapjanak az egyes régiók különlegességeiből. Egy olyan estére számíthatnak a vendégek, amely minden bizonnyal túlmutat országhatárainkon...
A Gálán az eddigi évekhez hasonlóan idén is a Gundel étterem gondoskodik a menüről, melyet kifejezetten erre az alkalomra állítanak össze az ország legjobb séfjei. A menü szintén összhangban áll a Gála fő fókuszával és a vendégek több régió feledhetetlen íz világával ismerkedhetnek meg közelebbről.

A vacsorát követően egy egyedülálló nemzetközi együttes, a Central European Jazz Connection gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. A legnívósabb koncerttermekben fellépő formáció előadása méltó fénypontja az estnek, hiszen tagjai hat különböző közép-európai országból (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Szlovénia) egyesültek, a hazai minisztériumaik delegáltjaiként. A main-stream jazz stílust kedvelőknek emlékezetes élményben lesz részük a Central European Jazz Connection kiemelkedő muzsikusainak köszönhetően.

A díjátadó előtt is színes programra számíthatnak a vendégek, hiszen olyan előadók lépnek fel a színpadon, mint a Bihari Táncegyüttes, akik igazi tánc kavalkáddal készülnek a rendhagyó eseményre. Ízelítőt adnak a rábaközi, méhkeréki, kalotaszegi, szatmári táncokból és természetesen a csárdás sem maradhat el.

A este során többször, több helyszínen hallhatják majd Nyári Károly zongoraművész produkcióját. Először a vendégek érkezésénél, a díjátadó előtt hallhatják zongorajátékát, melyet a vacsora után a szivarszalonban énekével is kiegészít Magyarország egyik legelismertebb bárzongoristája, aki már többször játszott világsztároknak is.

A zenés programok mellett a vacsora után sem ér véget a barangolás a régiók között, hiszen rendezvény helyszíne további meglepetéseket tartogat a résztvevőknek. Az különböző helyszíneken, különböző játékok és jellegzetességek várják a vendégeket.