Figyelő TOP 200 Gála

CSR elvek alapján kerül megrendezésre
Figyelő
2007-09-27 21:03
Sanoma Budapest és a Gundel Étterem Magyarországon elsőként rendez egy olyan exkluzív eseményt, a TOP 200 Gálát, amelyen a CSR (vállalatok társadalmi felelősségvállalása) szempontok kiemelt szerepet kapnak.
A szervezők célja, hogy a rendezvényen résztvevő vezető magyar vállalatok figyelmét felhívják a gazdasági- társadalmi és környezeti szempontok vállalati működésbe való integrálásának fontosságára. Éppen ezért a Sanoma Budapest, a Gundel Étterem és a Roxer Produkciós Ügynökség a TOP200 Gála szervezése során, a TOP 200 kiadvány szerkesztésétől a legyártásán át a rendezvény lebonyolításáig igyekeznek a CSR elveinek minél jobban megfelelni. Következésképp a TOP 200 lista összeállításakor már nem csak az kerül nagyító alá, hogy mekkora gazdasági eredményt ért el a 200 legnagyobb magyarországi vállalkozás, hanem az is, hogy ezen gazdálkodó szervezetek a vállalatirányítási és döntéshozatali folyamataikban mennyire felelősek és tudatosak.

A rendezők célja, hogy rámutassanak arra, hogy a vállalatok működése során számtalan lehetőség kínálkozik, ahol felelős magatartással hozzájárulhatnak a fenntartható fejlődéshez. Példaként bemutatják, hogy a legrangosabb hazai üzleti eseményt, a TOP 200 Gálát a korábbi években megszokott színvonalon, de CSR-tudatosan is meg lehet szervezni, törekedve az ökológiai kockázatok csökkentésére, az egyenlő esélyek megteremtésére.

Ehhez a koncepcióhoz illeszkedve a szervezők idén olyan cégeket kértek fel a díjátadó gála szponzorainak, amelyek fejlett CSR-stratégiával rendelkeznek, és azonosulni tudnak a Figyelő TOP 200 kezdeményezésével és céljaival. A rendezvény CSR-tanácsadója a B&P CSR management, a régió legnagyobb CSR-tanácsadó vállalata.

A TOP200 Díjátadó Gála időpontja 2007. október 13-a, helyszíne a Szépművészeti Múzeum.

További információ a Gáláról / Further information about the Gala:
Telefon/Phone: 06 1 453 5366 (munkanapokon 9 és 18 óra között / on weekdays from 9 a.m. till 6 p.m.)
E-mail: top200@sanomabp.hu