Az étlap hosszú, évtizedek alatt formálódott. Lebbencsleves, túrós csusza, Cordon Bleu, brassói, „szálka nélküli" halételek, ponty, harcsa, fogas - ami szimpatikus -, és csacsihal (hekk), lazac is, ami már nem. Az utcai fronton is hirdetett halászlevet, káposztás paszulyt, cigánypecsenyét, Orly pontyot, Gundel palacsintát és a pincér ajánlotta, „aznap sütött" túrós lepényt rendelünk. A felszolgálás gyors, közvetlen, amolyan családias féle-fajta. Illik a helyhez. A halászlé leginkább tiszai stílusú, passzírozott, közepes sűrűségű, alig ragadós lével, benne kevés és nem különösebben ízes pontyszelettel. Ezért a „fish soup"-ért bizonyosan nem jövünk vissza. A káposztás paszuly a rántástól, káposztától sűrű, benne a bab ritkás, közte néhány darab gyenge minőségű, nem a levesben főtt hús. Viseltes állagú étel ez, olyan, mintha a mélyhűtőben várt volna ránk. Bekanalazzuk a leveket: a halászt, és a paszulyt. Háziasnak is mondhatnánk őket, de inkább nem mondjuk.
Az Orly-mód leginkább sörös palacsintatésztában megforgatott, bő, forró zsiradékban kisütött húst, halat takar. Harminc-negyven éve még különösen kedvelt volt, ma már alig divatos. Orly-bundázással készült hal az Alföldiben lazacból és pontyból is rendelhető. A lazacot ezen a helyen idegennek érezzük, maradunk a pontynál. Petrezselymes burgonyával érkezik. A haldarabkák egy része élvezhető, nagyobb része kellemetlenül zsíros.
A cigánypecsenye forró zsírban megsütött, borsos, paprikás, fokhagymás hús, pirospaprikás kakastaréj-szalonnával. Ez sem könnyű étel, de a paszuly után ez már mindegy. A fatányéron, savanyúságokkal, burgonyapürével tálalt hús erősen fokhagymás, mérsékelten borsos, nagyon sótlan. A hús esélytelenül vékony ahhoz, hogy valaha is jó és szaftos cigánypecsenyét lehessen belőle sütni. Egyszerű „lacikonyhai" étel ez, gyengén készítve. A kakastaréj-szalonna és a savanyúságok még ízlenek, a burgonyapüré kevésbé.
Az ajánlott, „aznap sütött" túrós lepény felejthető. Olyan, amiből hidegen tizenkettő egy tucat. A Gundel-palacsinta már kellemesebb, kellően meleg és a tésztája jó állagú. A palacsinta ennek az alsó-középkategóriás, laktató vacsorának már az utolsó felvonása. Elnehezülten kelünk fel az asztaltól. Az Alföldi Vendéglő (Budapest) húsz pontból, talán ha hetet érdemel. Konyhája az ízleltek alapján semmi figyelemre méltót nem mutatott, a számla végösszege két személyre 12 200 Ft volt.