Gasztrokannibalizmus

Egymást gyengítő események
Devecsai János
2014-05-08 06:36
A sokasodó fesztiválok között egyre több olyan akad, amely a minőségi kínálat helyett a könnyű haszonszerzést tartja szem előtt. A felhígulás hosszú távon a komoly rendezvények jövőjét is veszélyezteti.

Sommelier a VinCE 2014 borbemutatón. Fontos a minőségi szervezés
Sommelier a VinCE 2014 borbemutatón. Fontos a minőségi szervezés
Fotó: SOMOGYI NÓRA

Amikor 2010-ben a budapesti Costes a magyar éttermek közül elsőként Michelin-csillagot kapott, és ezzel párhuzamosan a kézműves élelmiszereket készítő műhelyek száma is elkezdett növeke...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/19 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!