Gasztrokannibalizmus
Egymást gyengítő események
2014-05-08 06:36
A sokasodó fesztiválok között egyre több olyan akad, amely a minőségi kínálat helyett a könnyű haszonszerzést tartja szem előtt. A felhígulás hosszú távon a komoly rendezvények jövőjét is veszélyezteti.
|
Sommelier a VinCE 2014 borbemutatón. Fontos a minőségi szervezés |
Fotó: SOMOGYI NÓRA |
Amikor 2010-ben a budapesti Costes a magyar éttermek közül elsőként Michelin-csillagot kapott, és ezzel párhuzamosan a kézműves élelmiszereket készítő műhelyek száma is elkezdett növeke...
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/19 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!