Az idén újraindulhat a debreceni húsüzem.
Az idén újraindulhat a debreceni húsüzem – értesült a Figyelő. Egy furcsa tulajdonosváltás és egy egy napig élő felszámolás is az ágazatra irányítja a figyelmet. A szektor egyelőre képtelen kitörni a feketegazdaság szorításából.
|
Sonkák a raktárban. A feldolgozott termékek piaca egyelőre nem tisztul |
Fotó: BELICZAY LÁSZLÓ, MTI |
Végre beteljesülhet Kósa Lajos debreceni polgármester 2011. júliusi ígérete, miszerint hamarosan újra beindulnak a gépsorok a helyi húsüzemben. A Fidesz alelnöke ekko...
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/19 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!