Az utóbbi hónapokban több nagyvállalat is budapesti üzemének bezárását jelentette be, ez tovább gyarapítja a hányatott sorsú ipari ingatlanok számát. Pedig rozsdaövezetből eddig sem volt hiány, a fejlesztők jó időszakokban sem tülekednek a hasznosításukért.
|
A Michelin gyára a Kerepesi úton. Még egy évig termel |
Fotó: SZABÓ SÁNDOR, MTI |
Még egyszer bemegyek, és megnézem a gépeket, amelyeket én terveztem. Bár már egy ideje nem ott dolgozik, ez volt az első gondolata a Michelin Hungária egy korábbi mérnökének, amikor meghallotta, hogy volt mun...
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/28 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!