Sampánykampány

Bor
Tompa Imre
2014-08-28 06:56
A pezsgő fogyasztását népszerűsítő kampányt indított az erre hivatott szerv (a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum című izéje), a cél, hogy ne csak sátoros ünnepeken nyakaljuk a pezsegő italokat, hanem év közben is.

Arra biztatjuk az olvasót, ne habozzon, fogyaszszon habzót és gyöngyözőt, még inkább pezsgőt, magyart és külföldit, mindenekelőtt jó minőségűt.
Arra biztatjuk az olvasót, ne habozzon, fogyaszszon habzót és gyöngyözőt, még inkább pezsgőt, magyart és külföldit, mindenekelőtt jó minőségűt.

A pezsgő, gyöngyöző és habzó bor nem ugyanaz. A pezsgőkészítés rejtelmeinek felidézésétől tekintsünk most el, röviden csak annyit: a komoly pezsgő úgy kész...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/35 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!