A pezsgő fogyasztását népszerűsítő kampányt indított az erre hivatott szerv (a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum című izéje), a cél, hogy ne csak sátoros ünnepeken nyakaljuk a pezsegő italokat, hanem év közben is.
|
Arra biztatjuk az olvasót, ne habozzon, fogyaszszon habzót és gyöngyözőt, még inkább pezsgőt, magyart és külföldit, mindenekelőtt jó minőségűt. |
A pezsgő, gyöngyöző és habzó bor nem ugyanaz. A pezsgőkészítés rejtelmeinek felidézésétől tekintsünk most el, röviden csak annyit: a komoly pezsgő úgy kész...
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/35 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!