Édes a siker

válassz
2015-05-07 06:55
Eközben kiemelt szerepe van a minőségi alapanyagoknak s a hagyományos receptúrának. A cégnél az export jelentősége évről évre nő.


Mintegy 100 éve már, hogy a Benei cukrászdinasztia első üzlete kitárta kapuit. A finomságaikat kezdetben Berettyóújfalun készítették, majd ahogy a vállalkozás cseperedett, a székhely is átkerült először Debrecenbe, majd Budapestre. A cégalapítók unokája, Benei László és felesége már a fővárosban kezdett el foglalkozni az ostyakészítéssel. Mivel a ropogós finomságok egyre nagyobb szerepet kaptak a cukrászat életében, Benei László 1983-ban úgy döntött, hogy erre a termékcsoportra saját családi vállalkozást épít.

Működésüket egy garázsból indították, de a ...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/19 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!