Évszázados jelenléttel a világpiacon

Bogsch Erik
2015-10-02 09:47
Minden ország versenyképessége szempontjából meghatározó, hogy legyenek olyan nemzeti központú nagyvállalatai, melyek nemzetközi jelenlét kialakítására képesek. A Richter azon kevés számú cég egyike, mely erre képes volt, és mára már hazai központú multinacionális társaságként működik.
Vállalatunk, amely több mint 110 éve van jelen a piacon világszerte a termékeivel, azért tud folyamatos sikereket felmutatni, mert nevéhez olyan értékek kapcsolódnak, mint a megbízhatóság, a világszínvonalú szakértelem és a kiváló minőség. Ez több mint egy évszázados munka eredménye, melyre méltán lehetünk büszkék.

Az alapító, Richter Gedeon gyógyszerész 1901-ben szerzett iparengedélyt gyógyszerek előállítására. A fiatal szakember mindig kutatta és megragadta az új lehetőségeket. Nagy hangsúlyt helyezett az innovációra s a minőségre. Az új készítmények fejlesztése mellett Richter Gedeonnak kiváló érzéke volt a gyümölcsöző nemzetközi kapcsolatok kiépítéséhez. Első külföldi képviseletét már 1908-ban létrehozta Olaszországban, az 1920-as évek végén az egész világot behálózó kereskedelmi láncolatot hozott létre, mely közel száz országban biztosította a Richter készítményeinek forgalmaz...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/40 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!