Az étkezési trendek követésének és a kevésbé tehetős rétegek megszólításának köszönhetően a nagy gyorsétteremláncok itthon és külföldön is jól tűrik a válságot.
|
Ellátókamion. Jól fogynak a hamburgerek |
A jól menő vendéglőket Nyugat-Európában nemegyszer az előttük álló tömött sorokról lehet felismerni, nálunk azonban a sikert legfeljebb a sűrű esti előfoglalások jelzik. A prémium kategóriás éttermek ugyan továbbra is jól futnak, ám összességében a meleg ételt árusító helyek közel 5 százaléka zárt be az elmúlt években. Miközben a hagyományos vendégl...
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2013/31 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!