brusszel


Nőtt Görögország exportja az első félévben

Figyelő Online
2012.08.27  15:25   
mail
nyomtatás
Görögország exportja az első félévben 4,3 százalékkal emelkedett a múlt év hasonló időszakához képest, elérte a 8,2 milliárd eurót - közölte hétfőn a görög statisztikai hivatal.
Ugyanakkor a recesszió miatt a behozatal folyamatosan csökken, az import 10 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, 2010 első feléhez képest pedig 22 százalékkal esett vissza, 15,2 milliárd eurót tett ki. A 7 milliárd eurós kereskedelmi deficit 5,6 milliárd euróval kisebb a 2010 első hat hónapjában elkönyvelt hiánynál. Görögország bruttó hazai terméke (GDP) az első félévben éves szinten 6,2 százalékkal csökkent.
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.