brusszel


Magyar tejesdoboz a világ legjobb dizájn csomagolásai között

Figyelő Online
2012.10.05  12:27   
mail
nyomtatás
Közép Európából elsőként a magyar KSW LATTE Kft. grafikailag formabontó tejes doboz csomagolása is díjat nyert a dizájn szakma csúcs eseményének tekintett PENTAWARDS gálán.

Idén 46 országból 1200 pályamű érkezett a versenyre. A KSW LATTE Kft. a FOOD kategóriában nyerte el a bronz elismerést. A PENTAWARDS zsűri tagjai, tíz különböző ország vezető designerei, tíz különböző piacról érkeznek, akik nem kommunikálnak egymással.

A PENTAWARDS díjon eddig még egyszer sem díjaztak közép európai céget ebben a kategóriában, sőt a díjra még jelölt sem volt a régióból. A nyertesek között olyan dizájncsapatok nyertek eddig mint a Coca Cola, a Pepsi, a Heineken, a San Pellegrino, a Nestlé, amelyek általában a csomagolás csúcsát mutatták be pályaműveikkel.


Így a magyar tulajdonú KSW LATTE Kft. díjazása kiemelkedő sikernek számít. Suha Sándor a KSW LATTE Kft. ügyvezetője elmondta: a díj a magyar kreativitás elismerése is, mivel az egész világon elsőként saját erőből olyan grafikailag formabontó tejes dobozt terveztek, amely vélhetően a világ számos országában, a nagy tejes cégek csomagolását is forradalmasíthatja, mivel teljesen eltér a megszokottól.

A KSW LATTE piacképességét tovább erősíti, hogy a termék töltésével a legnagyobb osztrák tejipari vállalatot, a Berglandmilchet bízták meg. Suha Sándor bejelentette, hogy a díj hatására a KSW saját dizájncéget hoz létre, amellyel már nem csak a saját márkáinak arculatával, grafikai megoldásaival fog foglalkozni, hanem minden olyan cégnek megoldást nyújt, akik magas szintű, a világon bárhol versenyképes csomagolást szeretnének termékeiknek.

 

 

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200