brusszel


A Synergon vezetőjének cége Synergon részvényeket vásárolt

Figyelő Online
2012.10.06  08:28   
mail
nyomtatás
A Navigator Investments Zrt. megvásárolta a Synergon Informatika Nyrt. részvényeinek 7,06 százalékát (657 ezer darab részvényt) a Cashline Befektetési Holding Zrt.-től pénteken az OTC-piacon. Az erről szóló közlemény a BÉT honlapján jelent meg.
A részvények átlagára darabonként 425 forint volt. A Navigator Investments Zrt. kizárólagos tulajdonosa Jutasi Zoltán, a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatója. A tranzakciót követően a Cashline Befektetési Holding Zrt. tulajdonában lévő Synergon részvények száma 778 113 darabra, míg a befolyás mértéke 10 százalék alá csökkent. A Navigator tulajdonában lévő Synergon részvények száma 657 ezer darabra, míg a befolyás mértéke 7,06 százalékra nőtt.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: BÉTinformatika

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200