brusszel


Utánpótlás-válogatott

Karrier huszonévesen
Figyelő Online - Kovács Ágnes Lilla
2013.05.16  06:32   
mail
nyomtatás
Konkrét célok, őszinte lelkesedés, tántoríthatatlanság – az üzleti világ legfiatalabb szereplőinek ezek a közös vonásai. Helyzetük azonban nem könnyű. Míg a kilencvenes évek eleje-közepe tehetséges friss diplomások százainak kínált gyors kiemelkedési lehetőséget, ez mára a múlté: a rendszerváltás óta nem volt még ilyen nehéz az előrejutás, mint manapság.


Az amerikai Kunal Shah nem töltötte még be a 30-at, s máris olyan karriert mondhat magáénak, amilyenről a ...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2013/20 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.