brusszel


Az Újpest veszített az MLSZ-elnökség döntésével?

Figyelő Online
2014.03.21  10:02   
mail
nyomtatás
Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnök-tulajdonosa szerint a klub veszített a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi döntésével, miszerint a testület jóváhagyta az Újpest FC Kft. 2013/14-es szezonra érvényes indulási jogának átruházását az Újpesti Torna Egyletre, ám a határozat csak akkor lép hatályba, ha a Fővárosi Törvényszék által az Újpest FC Kft.-hez kirendelt vagyonfelügyelő azt jóváhagyja.
A labdarúgóklub pénteken hajnalban közleményben reagált a csütörtöki elnökségi döntésre, ebben hangsúlyozza: a szövetség egyenesen nemet mondott az Újpest FC-nek. Duchatelet szerint a kirendelt vagyonfelügyelő a "csaló hitelező Bronture Ltd. érdekeit" védi, az ő funkciójából adódóan jogosan.

Az újpesti elnök-tulajdonos úgy véli, lépésről lépésre sarokba szorították őket, és el kell ismerniük, hogy veszítettek.

"Szomorúak és frusztráltak vagyunk, és elnézést kérünk azért, hogy nincs erőnk megelőzni azt, hogy a bűnözők nyerjenek" - írta Duchatelet.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.