brusszel


"Uraim bevettem valamit" - Öngyilkos lett Welsz Tamás?

Figyelő Online
2014.03.21  13:15   
mail
nyomtatás
Welsz Tamás saját maga hívta ki a rendőröket a lakására, mielőtt rosszul lett - értesült az Index. Valószínűleg öngyilkos lett. Úgy tudjuk, a Simon-ügyben érintett vállalkozó napokkal ezelőtt fegyverhez akart jutni. Nem csak a Simon-ügy terhét cipelte.
Welsz Tamás öngyilkosságot követhetett el. Az Index információja szerint ő hívta ki a rendőröket a lakására, mondván, útleveleket akar nekik átadni. Amikor a rendőrök kiértek, már rosszul volt.

A Hír 24 is azt írta, hogy Welsz öngyilkosságot követhetett el. „Uraim, bevettem valamit. Nem tudnak ellene semmit tenni" - a lap szerint ezt mondta a kiérkező rendőröknek.

Úgy tudjuk, Welsz holttestét még az éjszaka felboncolták, hogy kivizsgálják a mérgezés gyanúját.

Az Index alvilági körökből már napokkal ezelőtt úgy értesült, hogy Welsz nemrég olyan ismerőseit kereste, akiktől remélte, hogy fegyvert tudnak neki adni. Úgy tudjuk, ezeknek a figuráknak azt mondta, végezni akar magával, ezért lenne szüksége a fegyverre, ám a kérését elutasították.

A főleg csalásokban utazó Welsztől egyébként idegen volt az erőszakos bűnözők világa, bár információnk szerint tartozott egy olyan tehetősebb férfinak is, akinek a neve nem ismeretlen az éjszakában, évekkel ezelőtt még az alvilág egyik „ütőembere" volt, ma jól menő vállalkozó. Egy másik forrásunk szerint ugyanakkor csak kereste ennek a vállalkozónak a társaságát, de végül nem kapott onnan pénzt.

Ezenkívül egy közeli barátja felé is többmilliós adóssága volt, bár arra volt fedezete. Mindenesetre ha netán tényleg öngyilkos lett, annak valószínűleg nemcsak a Simon-ügyhöz, de az egyéb problémáihoz is köze lehetett - írj az Index.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.