brusszel


Jövő szombaton beveszi Budapestet a kormánypárt

Figyelő Online
2014.03.23  12:10   
mail
nyomtatás
A 2014-es országgyűlési választási kampány legnagyobb választási gyűlését tartja szombaton a budapesti Hősök terén a Fidesz-KDNP pártszövetség - közölte a nagyobbik kormányzópárt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnap a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt azt mondta, "mosolygós, vidám, fiatalos tavaszi összejövetelre" számítanak, és nagyon sok családot várnak.
Elmondta, március 29-én délután 3 órakor kezdődik a választási szövetség nagygyűlése, melyen beszédet mond Joseph Daul, az Európai Néppárt nemrég megválasztott elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, valamint a határon túli magyarság képviseletében Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Nyitrai Zsolt jelezte, Joseph Daulnak ez lesz az első külföldi szerepvállalása, és arra hívta fel a figyelmet, hogy szimbolikus jelentése is van annak, hogy egy vezető hová látogat el először külföldön. Hozzátette: az, hogy Joseph Daul elfogadta meghívásukat, annak tudható be, hogy az Európai Néppárt a Fideszre és annak vezetőjére mint nagyon komoly stratégiai szövetségesre tekint, olyanra, akire mindig lehet számítani.

Közölte, a Civil Összefogás Fórum képviselői, vezetői arról tájékoztatták, hogy szombaton "minden idők legnagyobb békemenetére készülnek", és a délután egy órakor, a Kossuth térről induló békemenet az Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy úton a Fidesz-KDNP nagygyűlés helyszínére, a Hősök terére vonul majd, ahol csatlakoznak a nagygyűlés résztvevőihez.

Nyitrai Zsolt azt mondta, arra kérik minden szimpatizánsukat, hogy vegyenek részt szombaton a Kossuth térről induló békemeneten, majd a Fidesz és a KDNP választási nagygyűlésén is.

Kérdésre elmondta, a kulturális programokkal színesített Hősök terei választási nagygyűlés várhatóan csak valamivel lesz hosszabb, mint egy óra.
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Gazdag Fidesz, szegény baloldal

Hogyan teljesítettek a pártok az ország leggazdagabb és legszegényebb településén?

Számot vetettek - Átrendeződés és konfliktus várható a jobboldalon

A Republikon Intézet „Választás 2014" címmel rendezett értékelő konferenciát politikusok és elemzők részvételével.

Pelczné Gál Ildikó vezeti a Fidesz EP-listáját

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke a kormánypárt listavezetője a májusi európai parlamenti (EP-) választáson.

Hoffmann Rózsa nem államtitkárként folytatja

Az államtitkár az oktatásügyben más feladatot kap - közölte Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője.

top200