brusszel


„Szeretek új iparágakat megismerni!”

Interjú –Varga Zoltán
Figyelő Online - Brückner Gergely
2014.04.30  06:10   
mail
nyomtatás
Legalább 5-10 évre tervez a Sanoma új tulajdonosa. A tartalomba nem szeretne beleszólni, a cégcsoporttal 7-8 hét múlva, a versenyhivatal remélt jóváhagyása után kezd el intenzívebben foglalkozni.
– Hogy jött az ötlet, hogy a Sanoma megvásárlásával belép a médiapiacra?
– Nem volt korábban médiabefektetésünk, és ezúttal sem az ágazat felől érkeztünk. Adott egy cég, amely kivonulni szándékozik Magyarországról. Mi az ilyen helyzetekben mindig lehetőséget látunk. Korábban már három hasonló tranzakciót is lebonyolítottunk; a HSBC pénzügyi céget, az Eismann fagyigyártót, illetve az Office Depot irodaszer-forgalmazót vettük meg. Szeretnén...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/18 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.