brusszel


Nőtt a Nissan nyeresége tavaly

Figyelő Online
2014.05.12  08:55   
mail
nyomtatás
Növelte forgalmát és nyereségét a márciusban zárt pénzügyi évében a japán Nissan Motor Co.
A Nissan Motor 10,48 ezer milliárd jen értékesítési árbevételt ért el az egy évvel korábbi 8,74 ezer milliárd jennel szemben. Üzleti eredménye 498,37 milliárd jenre nőtt 438,82 milliárd jenről, adó előtti eredménye pedig 527,19 milliárd jenre 504,42 milliárdról.

A Nissan Motor nettó nyeresége 389,03 milliárd jenre (842 milliárd forint) emelkedett az idén márciusban zárt pénzügyi évben az előző 341,12 milliárd jenről. Az egy részvényre jutó nyereség 92,82 jen lett 81,39 jen után.

A folyó pénzügyi évre a Nissan 405 milliárd jen nettó nyereséget irányoz elő 100 jenes dollár- és 140 jenes euróárfolyam mellett.

Az idén a Nissan 5,65 millióra tervezi növelni az eladott gépkocsik számát az elmúlt pénzügyi évben értékesítet 5,188 millióról.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: Nissannyereség

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200