brusszel


Tilos a Windows 8 a kormányzati számítógépeken Kínában

Figyelő Online
2014.05.20  11:34   
mail
nyomtatás
Kínában megtiltották, hogy az amerikai Microsoft legújabb operációs rendszerét, a Windows 8-at telepítsék az állami hivatalokban működő számítógépekre - jelentette kedden a Hszinhua állami hírügynökség.
Peking biztonsági okokra hivatkozva rendelte el a tilalmat.A kormányrendelet szerint tilos a Windows 8 operációs rendszert telepíteni az állami szervek által beszerzett asztali számítógépekre, laptopokra és tabletekre.A tilalom csak a hivatali gépekre vonatkozik, a magántulajdonban lévőket nem érinti.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.