brusszel


"100 lábú" és négymilliárd forintba kerül

Figyelő Online
2014.05.21  16:42   
mail
nyomtatás
Javában zajlik a Kerepesi úti felüljáró a "Százlábú híd felújítása". A híd felújítása két ütemben történik: az első ütem 2014 végére készül el, a második ütem befejezése 2015. október közepére várható. A munkálatok miatt április 13-a és május 27-e között a MÁV több vasútvonalán is menetrend változás lesz.
Javában zajlik a Kerepesi úti felüljáró a "Százlábú híd felújítása". A híd felújítása két ütemben történik: az első ütem 2014 végére készül el, a második ütem befejezése 2015. október közepére várható. A munkálatok miatt április 13-a és május 27-e között a MÁV több vasútvonalán is megváltozik a menetrend.

Az utoljára 1973-ban átépült felüljáró a Kerepesi út forgalmát vezeti át a Keleti pályaudvar bejárati vágányai fölött. A híd nagy jelentőségű a fővárosi úthálózatban: a 3-as számú főút ki- és bevezető szakaszán helyezkedik el, és fontos összekötő elem a helyi forgalomban is.
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Százlábú híd felújítása
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.