brusszel


Jönnek a háromdimenzós fotót készítő okostelefonok

Figyelő Online
2014.06.18  11:07   
mail
nyomtatás
Az Amazon internetes áruház háromdimenziós fotókat készítő okostelefonnal akarja meghódítani az online vásárlók tömegeit.
A várakozások szerint a készüléket az Amazonnak, a világ legnagyobb internetes kereskedelemmel foglalkozó vállalatának seattle-i központjában mutatja be szerdán a vezérigazgató, Jeff Bezos. Szakértők szerint nincs könnyű dolga a cégnek, mivel az okostelefon piac az Egyesült Államokban már most telített, a két fő rivális, az Apple iPhone és a Samsung Galaxy típusú készülékeivel.

Egy felmérés alapján az amerikai online fogyasztók háromnegyede már rendelkezik valamilyen okostelefonnal. Az Amazon okostelefonját szakértők szerint mindenekelőtt a cég eladásainak ösztönzésére dobják piacra, mivel egyre többen használják az okostelefonokat és tableteket online módon történő vásárlásra.

A mobiltelefonon keresztül bonyolított kereskedelem majdnem kétszer olyan gyorsan növekedett az első negyedévben éves összevetésben azEgyesült Államokban, mint az asztali számítógépes internetes vásárlások, egy kimutatás szerint.

Az Amazont 1994-ben alapították az Egyesült Államokban. Online könyváruháznak indult, majd kibővítette termékei skáláját. Mára már szinte minden típusú áru megtalálható az Amazon.com-on, többek között a Kindle nevű e-könyv olvasó is.
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Házat nyomtatással!

A 3D-s nyomtatókkal egyre többet kísérleteznek immár az építőiparban is.

Kabátba költöző kütyük

Az IT és a ruhaipar találkozása

Itt a digitális káosz?

Az alkalmazások robbanásszerű megjelenésével és a telefonok tárolókapacitásának növekedésével egyre nagyobb körülöttünk a digitális zűrzavar.

top200