brusszel


Eldőlt, hogy melyik cég lesz a Magyar Posta könyvvizsgálója

Figyelő Online
2014.07.01  16:11   
mail
nyomtatás
Öt ajánlattevő közül a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. nyerte meg a Magyar Posta Zrt. 2014 és 2016 közötti időszakra, könyvvizsgálói szolgáltatásra kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A Deloitte adta az összességében legelőnyösebb, nettó 48,6 millió forintos ajánlatot, az értékelésnél a díj volt a domináns tényező.

A nyertesnek az éves konszolidált beszámolókat kell auditálnia, de ez a feladat - az eredeti összeg terhére - kiterjed a szerződés időtartama alatt vásárolt új cégekre is.

A nyertest követő legkedvezőbb ajánlatot az Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft. tette. Érvényes ajánlatot adott még be a KPMG Hungária Kft. és a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. ACorvina Auditor Kft. ajánlatát érvénytelenítette az ajánlatkérő.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.