brusszel


Zajlik a tisztújítás az szocialistáknál

Figyelő Online
2014.07.19  12:21   
mail
nyomtatás
A szocialista pártnak össze kell zárnia, mert Magyarországon egy baloldali párt van, és ez az MSZP - mondta Mesterházy Attila leköszönő elnök a párt tisztújító kongresszusának zárt ülésének kezdetén az MSZP honlapjának beszámolója szerint.
Mesterházy Attila, az országos elnökség beszámolóját röviden ismertetve kiemelte, hogy minden támogatást megad az MSZP új vezetésének, "mert ez a baloldal, ez Magyarország érdeke".

A volt elnök az mszp.hu tudósítása alapján őszinte, tisztességes, baloldali emberként jellemezte várhatóan megválasztandó utódját, Tóbiás Józsefet. "Az elmúlt években nemcsak a választásokat vesztettük el, hanem kicsit önmagunkat is" - ezt már Botka László mondta a párt országos választmányának összefoglalóját ismertetve.

A tisztségében várhatóan megerősítést kapó politikus a párt honlapja szerint hangsúlyozta: az MSZP-nek újra el kell hitetnie az emberekkel, hogy az emberek életének jobbá tételéért dolgozik. Botka László úgy fogalmazott: "Továbbra is van egy közös álmunk: egy Orbán utáni, egyenlőbb, igazabb és szabadabb Magyarországról."
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.