brusszel


Alacsony kamat, magas árfolyam

Interjú Heim Péterrel
Figyelő Online - Lambert Gábor
2014.08.07  06:25   
mail
nyomtatás
Nem hiszek abban, hogy a bankot kitekerjük valakinek a kezéből olcsón, belenyomunk valamilyen állami üzletet, s akkor szépen lesz nyereség - mondja a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke.
- A tavaszi parlamenti választások után azt nyilatkozta, hogy a Fidesznek ki kell egyeznie a budapesti értelmiséggel...

- Rosszul idéztek, mert budapesti fiatal értelmiséget mondtam. Azokra gondoltam, akik nagy számban hagyják itt az országot. A kiegyezést pedig úgy értem, hogy lehetőségeket kell biztosítani számukra. A legfontosabb az elkövetkező időszakban az lesz, hogy az oktatásra koncentráljunk, ahhoz pedig szükség van az értelmiségre. Mindegy, hogy konzervat...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/32 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: Heim Péter

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.