brusszel


Seszták: Nem tárgyalok Simicskával

Seszták Miklós
Figyelő Online - Váczi István
2014.08.14  08:00   
mail
nyomtatás
Egy-két hét múlva bejelentjük, mi lesz a megoldás a paksi fűtőelemek szállításával kapcsolatban - közölte lapunknak Seszták Miklós fejlesztési miniszter a Szerencsejáték Zrt. féléves teljesítményét bemutató tájékoztatót követően. Az állami cégvezetők közti esetleges cserékről azt mondta, hogy nagyon rosszul venné ki magát, ha az érintett esetleg a sajtóból tudna meg bármit is. „Ezért engedje meg, hogy pókerarccal azt mondjam, a további lépések mérlegelése folyamatban van" - nyilatkozta a Figyelőnek a miniszter.
Természetesen szóba került a sajtó által bőségesen taglalt viszonya Simicska Lajossal. A kérdésre, hogy keresték-e az üzletember környezetéből, hogy tárgyalnának, megbeszélnének vele, azt mondta: „Nemcsak Simicska úrral, de senki mással kapcsolatban nem folytatunk semmilyen konkrét beszélgetést. A miniszternek nem az a dolga, hogy egyes vállalatok vagy vállalatcsoportok vonatkozásában, a minisztérium működéséhez nem szorosan kapcsolódó tevékenységi körben bármilyen egyeztetést folytasson. Így emiatt nem is kereshettek."




Az interjút teljes terjedelemben keresse a Figyelő hetilap 2014/33. számában.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: Seszták Miklós

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.