brusszel


Ősszel folytatják az egyeztetést a fuvarozók a kormánnyal

Figyelő Online
2014.08.18  08:03   
mail
nyomtatás
Az ősszel folytatják az egyeztetést a fuvarozók a kormánnyal, az e-útdíj bevezetésénél tapasztalt hibák miatti büntetések amnesztiájáról már megállapodtak - írta a Népszava.
A lap hétfői számában Dittel Gábor, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének (NiT Hungary) ügyvezető főtitkára elmondta: az eddigi megbeszéléseken sikerült elérni, hogy elkészüljön az úgynevezett amnesztiarendelet, amely várhatóan már az őszi ülésszak elején az Országgyűlés elé kerül. A rendelkezés a szállítási vállalkozóknak azokat a bírságokat téríttetné vissza, amelyeket önhibájukon kívül, a díjszedési rendszer hiányosságai miatt kaptak és fizettek be. A HU-GO működésének a további finomításáról is tárgyalnak majd a kormányzattal, így szóba kerül majd az útdíjszakaszok további bontása, és a díjfizetési rendszer is megújításra vár - mondta a főtitkár.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.