brusszel


Négyéves paktum készül

Figyelő Online - Baka F. Zoltán
2014.08.21  06:01   
mail
nyomtatás
A ciklus végéig szóló megállapodást akar a minimálbérről az MSZOSZ.
A korábbi évek tapasztalatai alapján meglepő, hogy békés hangulatú őszi bértárgyalásokra számítanak a munkaadók. Márpedig ez a helyzet, Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke szerint a gazdasági konszolidáció, a 3-4 százalék közötti negyedéves bővülési mutatók jó közeget teremthetnek az egyeztetésekhez.

Arról azért szó sincs, hogy akár már ma egymás tenyerébe csaphatnának a felek. A munkaadók szerint p...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/34 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.