brusszel


Utánpótlás: Együttműködik a Telekom és az FTC

Figyelő Online
2014.08.25  13:20   
mail
nyomtatás
A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom három évre szóló megállapodást írt alá, amelynek legfontosabb célja az utánpótlás támogatása.
A Magyar Telekom három évre szóló támogatásai szerződést kötött a Ferencvárossal. Az együttműködés legfontosabb célja az utánpótlás támogatása. A piacvezető távközlési szolgáltató és az ország legnépszerűbb labdarúgóklubjának az utánpótlás szempontjából kiemelten fontos 12-19 éves korosztály képzési feltételrendszerét kívánják tovább javítani.

Az anyavállalat nemzetközi szinten is számos országban támogatja a futballt, mint a legnépszerűbb, sok generációt mozgósító sportágat. Hazánkban a Telekom két éve főszponzora az iskolás gyermekek Telekom Labdarúgó Diákolimpia eseménysorozatának, támogatja az MLSZ által megrendezett főiskolai és egyetemi bajnokságot. A cég az utánpótlás melletti elkötelezettségét az FTC-vel kötött megállapodással erősíti tovább, amellyel a Telekom a hazánkban is a legtöbb amatőr és igazolt sportolóval rendelkező sportág és azon belül a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező klubja mellé áll.

A vállalat több sportágra kiterjedő sportszponzorációs tevékenységet folytat, amelynek keretében olyan sportágak, események támogatására törekszik, amelyek meghatározóak, tömegeket vonzanak, illetve csapatok esetében országos méretű szurkolótáborral rendelkeznek. Így az FTC mellett a Telekom támogatását élvezi immáron a hatodik felkészülési ciklus óta a Magyar Olimpiai Bizottság, 17. éve az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata, évek óta Magyarország egyik legnépszerűbb futóversenye, a Telekom Vivicittá és szinte megalakulása óta a Magyar Úszó Szövetség is.

 

mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.