brusszel


Elkészült az Electrolux tízmilliomodik Ergorapido porszívója

Figyelő Online
2014.08.28  14:18   
mail
nyomtatás
Carl Nyberg, az Electrolux háztartási kiskészülékek szektor termékfejlesztésért és innovációért felelős vezetőjének és Vass Attilának, a szektor alelnökének közreműködésével szerelték össze a tízmilliomodik Ergorapido porszívót csütörtökön az Electrolux jászberényi porszívógyárában.
Az Ergorapido ma már az Electrolux legsikeresebb porszívója, globális termék, amelyet több mint 70 országban forgalmaznak – mondta köszöntőjében Carl Nyberg.

Felidézte: 2002-ben kezdtek el gondolkodni egy, a gyors takarítást segítő háztartási gép elkészítésén az Electrolux stockholmi központjában. Két évvel később pedig megkezdődött az Ergorapido gyártása, amely az elmúlt tíz év alatt az akkumulátoros porszívók között kategóriavezető termékké vált.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200