brusszel


Csökkent az ukrán gáztranzit az első hét hónapban

Figyelő Online
2014.09.13  10:26   
mail
nyomtatás
Jelentősen csökkent az ukrán gáztranzit az idei első hét hónapban a tavalyi azonos időszakhoz képest
Az ukrán energetikai és szénipari minisztérium adatai szerint 41,78 milliárd köbméter orosz földgáz haladt át az országon keresztül az év első hét hónapjában. Ez a mennyiség 11,4 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál.

Ebben az időszakban Ukrajna teljes gázimportja 18,3 százalékkal, 14,722 milliárd köbméterre nőtt, a belföldi felhasználás eközben 14,6 százalékkal, 26,022 milliárd köbméterre csökkent.

A július végéig tartó hét hónapban az ukrán gáztermelés éves összevetésben 2,5 százalékkal, 11,508 milliárd köbméterre emelkedett.
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.