brusszel


Nemzeti Ecseri

Figyelő Online - Szirmai S. Péter
2014.10.02  06:47   
mail
nyomtatás
Nem finnyás a válságedzett magyar, már a tehetősebbek közül is sokan beérik a használt holmival, legyen az ruha, telefon vagy mosógép.

Hát egy jó állapotú használtat! Ezzel a sötét öltönyös menedzsertől szokatlan felkiáltással válaszolt az őt búcsúztatóknak az egyik kereskedelmi nagyvállalat igazgatóságának a napokban nyugdíjba vonuló tagja, amikor azt tudakolták tőle, milyen kocsit vásárol majd a céges limuzin helyett.

A presztízsszempontokat immár mellőző exfőnök ezzel máris megspórol legalább 30 százalékos értékvesztést, amit azonnal elbukik, aki egy vadonatúj kocsival kihajt a szalonból az utcára.
Egyre többen válaszolnak hasonlóképpen a gyakran csak magukban feltett kérdésre, ha a használt holmi is ugyanazt tudja és nyújtja, mint az új, ráadásként a környezettudatosak még zöldérveket is fel tudnak sorakoztatni választásuk mellett. A többség számára persze min...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/40 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.