brusszel


Egy lavórban pancsolunk

Figyelő Online - Szirmai S. Péter
2014.10.02  06:51   
mail
nyomtatás
Nem a Matyi Dezső-féle könyves cégek helyzete miatt léptek ki az MKKE-ből a Libri-Shopline-csoport könyvkiadói, hanem mert elégedetlenek az egyesülés vezetésével és érdekérvényesítő tevékenységével - mondja a Libri Könyvkiadó Kft. egyik ügyvezetője.
Ordító az egybeesés, hogy éppen akkor léptek ki a Libri-Shopline kiadói, a Helikon, a Park és a Libri a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesüléséből (MKKE), amikor a piac már a Matyi Dezső-féle Pécsi Direkt Kft. nehézségeitől, a szakmát fenyegető csődhullámtól hangos. Menekültek a süllyedő hajóról?
- Egyszerű, hatásos, ugyanakkor valótlan lenne erre fogni a kilépésünket, mivel nekünk semmilyen elmaradt követelésünk nincs a P...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/40 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: LibriSZTEMKKE

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.