brusszel


Startupperek: irány Bécs

Figyelő Online - Halaska Gábor
2014.10.08  11:11   
mail
nyomtatás
250 befektető, 600 startup, 2500 gazdasági szakember, ÉS TE 1 helyen! Készen állsz a befektetésre? Vegyél részt Európa egyik legnagyobb startup fesztiválján kiállítóként! Hogy megismerjen a világ 250 vezető befektetője! A Silicon-Valley közelebb van, mint gondolnád, csak Bécsig kell menned! - bíztatnak a szervezők.

2014. októberében egy nagy fesztivál tartja lázban Európa és a világ gazdasági elitjét, a 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó, bécsi Pioneers Festival. A Loffice, mint a hazai startup verseny meghirdetője és lebonyolítója a maga nyújt hozzáférést a jelentkezőknek az angol nyelven kitöltendő űrlaphoz. A jelentkezési határidő 2014. október 19. vasárnap éjfél. Az elbírálás két körben történik, magyarországi és bécsi zsűritagok bevonásával. Október 26-án, vasárnap 17.30-tól versenyzik tovább a 10 döntőbe jutott startup az 5 standhelyért, 3 perces pitchekben, a Loffice Paulay Ede utca 55. szám alatti épületében.

Standonként 2 belépővel jár a díjmentes részvétel. Október 28-án a nyertesek csomagolhatnak és ingyenes busszal indulhatnak Bécsbe, hogy elfoglalják standjukat az üzleti fesztiválon.




A 2014. október 26-án, vasárnap 17.30 órától tartandó budapesti döntőre díjmentesek a jegyek.

 


A Pioneers Festival 2014-ben negyedik éve Bécsben kerül megrendezésre a fesztivál, amelynek célja, hogy a régió és a Szilícium-völgy vezető vállalkozóinak, vállalatvezetőinek, befektetőinek, inkubátorainak és innovátorainak biztosítson kapcsolatépítő eseményt (2013-ban összesen 3 500 üzleti szereplőnek), azért hogy népszerűsítse a jövő innovatív technológiáit és segítse a piacon résztvevőket értékes kapcsolatok kialakításában. Az eseményen olyan világhírű előadók színesítik a programokat, akik a Google-nél, a Twitter-nél, vagy a Facebook-nál szerezték tapasztalataikat. 2014-ben október 29-én és 30-án kerül sor a fesztiválra.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Ötvenmilliárd feletti tőke a startupoknak

Az új ciklus első Európai Uniós forrásból finanszírozott kockázati tőkebefektetése a debreceni Insimu Patient volt, amely tőkét kapott a Hiventurestől.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Másfél milliárd 6 erős nagyprojektre

A Bay Zoltán Kft. másfél milliárd forintnyi magas hozzáadott értékű kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

top200