brusszel


Új krízisüzenete érkezett

Figyelő Online - Váczi István
2014.10.09  06:23   
mail
nyomtatás
Az idén is nyereséges MÁV-ot ígér a társaságcsoport pozíciójában megerősített vezetője, aki az eredményeket felerészben tartja saját érdemének. Az elnök-vezérigazgató nevetve válaszolt arra a kérdésre, hívogatta-e utasításokkal Simicska Lajos.
A közelmúltban Oroszországban tárgyalt. Van esély most új forgalmat hozni a magyar pályára, vagy azon dolgoznak, hogy ha a szankcióknak vége, akkor jöjjenek a szerelvények?
- Mi vasutasok vagyunk, és az adott helyzettel csak együtt tudunk élni. A jekatyerinburgi tárgyalások során az összes európai vasút deklarálta, hogy ez most nagyon nehéz szituáció. Mindenki a saját bőrén érzi, hogy mennyire megnehezedett az áruszállítás. Mi is, hiszen a Záhony felőli fo...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/41 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.