brusszel


Új lehetőségek Jászfényszarun az Ipari Parkban

Figyelő Online - Hirdetés
2014.10.30  14:34   
mail
nyomtatás
A Jászfényszaru Ipari Park a régió egyik legjelentősebb ipari központja. Az alapítás - 1998 - óta folyamatosan fejlődő Ipari Parkot több mint 20 cég választotta székhelyéül, telephelyéül. A sikerben kiemelkedő szerepet játszik az előnyös földrajzi elhelyezkedés, a képzett munkaerő, a kiépített infrastruktúra és az 1,4%-os iparűzési adó.
A terület Budapesttől mindössze 60 km-re, az M3-as autópályától pedig csupán 12 km-re található, közvetlenül a 32-es főút mellett. A Liszt Ferenc repülőtértől való távolság 52 km, a Hatvan-Szolnok vasútvonal érinti a települést, ahol biztosított a kitérővágány és a rakodási lehetőség.

Az Ipari Parkot a Jászfényszaru Város Önkormányzata tulajdonában lévő Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. működteti. A Kft. célja a település és a régió gazdasága kiegyensúlyozott fejlődésének hatékony támogatása és a piaci igények kielégítése egy modern, komplex szolgáltatásokat kínáló, környezettudatos Ipari Park működtetésével.

Vállalkozói Ház

A befektetésösztönzés és a munkahelyteremtés területén tett erőfeszítéseket, valamint a megvalósított beruházásokat, fejlesztéseket a Nemzetgazdasági Minisztérium 2010-ben az „Az év ipari parkja" díjjal ismerte el.

Két éve kiemelt projektként indult az ipari park újabb fejlesztése. Az eddigi legnagyobb beruházás célja új munkahelyek létrehozása további lehetséges betelepülők, megnyerésével, kedvező működési feltételek biztosítása a kis helyigényű vállalkozások számára, valamint az ipari parkban elérhető szolgáltatások körének bővítése. A projekt ez év végén fejeződik be és elkészül egy ún. Vállalkozói Ház. Az infrastruktúrával ellátott telkeket már meg lehet vásárolni. A telkek mérete 3000 és 100 000 négyzetméter között van.


Multifunkciós Csarnok

A projekt eredményeként létrejött 12 ha infrastruktúrával teljes körűen ellátott terület, 1634 négyzetméter alapterületű Vállalkozói Ház, benne bérbeadásra szánt 6 db műhellyel, és 15 db irodával. Lehetőség lesz tárgyaló és rendezvényterem bérletére is. Emellett a kikapcsolódást keresők igénybe vehetnek fallabda pályát, szaunát és konditermet.

2015 tavaszán kerül átadásra egy 500 négyzetméter alapterületű mulifunkciós csarnok. Az épület termelésre, gyártásra vagy bemutatóteremként egyaránt használható lesz.

 


Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200