brusszel


Innovációból soha nem elég

Figyelő Online
2014.11.06  06:07   
mail
nyomtatás
Lapunk megjelenése napján, csütörtökön veszi kezdetét a Figyelő TOP200 eseménysorozata. A téma az innováció, amelynek hiányáról és szükségességéről oly sok szó esik a politikában és a gazdaságban is.
Lapunk neves szerzők sokaságát kérte fel arra, hogy osszák meg velünk s olvasóinkkal a témával kapcsolatos gondolataikat. Jelenlegi összeállításunkban ezekből gyűjtöttünk össze egy csokrot.

Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója például arról írt, hogy az innováció lényege kultúrateremtés, mégpedig olyan kultúra teremtése, amely fenntartja az emberek kíváncsiságát. Vecsenyi János, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa szerint nem i...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/45 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.A növekedés X-faktora

Miért van óriási különbség egyes országok fejlettségi szintje között?

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Figyelő Top200 Gála 2016 - galéria

Képgaléria a Figyelő hetilap legsikeresebb vállalatokat díjazó TOP 200 Gálájáról.

top200