brusszel


Vida Ildikó: nem szoktam politikusokat fogadni

Figyelő Online
2014.11.05  11:17   
mail
nyomtatás
Szél Bernedett a napokban nem tudott személyesen találkozni Vida Ildikóval, a NAV-elnökével, ezért végül e-mailben jelentkezett be hozzá. Az LMP-s képviselő Facebookon jelezte, hogy választ kapott Vidától, amelyben ezt írja:
"Tisztelt Szél Bernadett Képviselő Asszony! A Nemzeti Adó- és Vámhivatalt érintő ügyekben 2010-ben történt kinevezésem óta egyetlen alkalommal sem fogadtam sem politikust, sem adózót vagy képviselőjét. Ugyanakkor a politikusoknak, parlamenti képviselőknek lehetőségük van a Hivatalt érintő ügyekben tájékozódni, dr. Varga Árpád külső kapcsolatokért felelős elnökhelyettes - miként eddig, ezután is - készségesen áll a politikusok, parlamenti képviselők rendelkezésére. Ezen a gyakorlaton a továbbiakban sem kívánok változtatni, ezért - kérem - a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt érintő kérdésével vagy problémájával forduljon dr. Varga Árpád külső kapcsolatokért felelős elnökhelyetteshez, aki időpont egyeztetése után fogadja Önt. Üdvözlettel: Dr. Vida Ildikó, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Elnök"



Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter (j) és Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke (b) sajtótájékoztatót tart a Nemzeti Adó- és Vámhivatalban 2013. március 26-án.


 

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.