brusszel


Add oda az adatod!

Figyelő Online - Devecsai János
2014.11.06  06:26   
mail
nyomtatás
Egyre több bizalmas információt adunk meg magunkról a cégeknek, csak hogy kényelmet és magas fokú kiszolgálást kapjunk. Egy neves amerikai informatikus szerint rossz úton járunk, igaz, a magyar vállalkozások még ritkán használják ezt a lehetőséget.
Már délelőtt hallani a téglaházas belváros bárjaiból kiszűrődő countryzenét. Ráadásul alig üt tízet az óra, és már minden sarkon egy utcazenész áll. Egy könnyű séta után is egyértelmű, hogy égbe nyúló felhőkarcolói ellenére az amerikai Nashville - vagy ahogy a helyiek nevezik: a country fővárosa - igazán a múltjára a legbüszkébb. Azonban a helyen, ahonnan annak idején Johnny Cash és Jerry Lee Lewis is elindította a pályáját, egy szűk hétre a jövő...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2014/45 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Házat nyomtatással!

A 3D-s nyomtatókkal egyre többet kísérleteznek immár az építőiparban is.

Kabátba költöző kütyük

Az IT és a ruhaipar találkozása

Itt a digitális káosz?

Az alkalmazások robbanásszerű megjelenésével és a telefonok tárolókapacitásának növekedésével egyre nagyobb körülöttünk a digitális zűrzavar.

top200