brusszel


A legjobb fotók a TOP200 Gáláról!

Figyelő Online
2014.11.09  00:47   
mail
nyomtatás
Változatlan felállásban és a korábbi években kialakított módszer mentén döntött az idén is a zsűri a Figyelő 2014-es díjazottairól. Az Év vállalata, illetve az Év magyar vállalata díj odaítélésekor a számviteli adatokból meghatározható, a befektetett tőkével arányos hozamot kifejező ROIC mutató volt a kiindulási pont, a pénzintézetek esetében az eredményességi adatok és az üzleti aktivitás. A Megbízhatósági díjnál a mérlegelés a Bisnode üzletiinformáció-szolgáltató által használt, a skandináv világban nagy múltra visszatekintő minősítési rendszeren alapult, amely alapján ellenőrizhető a cégek megbízhatósága. Az idén először odaítélt Év fejlesztője kiválasztásakor pedig három különböző típusú vállalati aktivitás értékelése hozta ki a legjobbat.
A díjazottakról itt olvashat.

Fotó: Sárközy Marianna
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: gálaTOP200

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.