brusszel


2016-ban startol a JEREMIE2

Figyelő Online - Molnár Dávid
2014.11.30  15:15   
mail
nyomtatás
Északkelet-angliai vállalkozásokat is bevonnak az új 160 millió font értékű kockázati tőkealap szerkezetének és fókuszának kialakításába - írja a BDaily.
A 2010-ben indult JEREMIE1 Anglia egyik legsikeresebb regionális befektetési alapja, ami közel 110 millió fontot segített elhelyezni 650 északkelet-angliai cégben, és több mint 120 millió font befektetést biztosított a magán szektor számára.
A JEREMIE1 folytatásaként 2016-ban startol a JEREMIE2 kockázati tőkealap. A nagyobb hatékonysághoz minden északkelet-angliai központú cég és vállalkozó hozzájárulhat egy rövid felmérés kitöltésével, amiben olyan kérdésekre válaszolhatnak, hogy melyik szektorban működő, milyen típusú és méretű cégeket célozzon meg az program.

„Az üzleti közösség véleménye és tapasztalata fontos számunkra a JEREMIE2 létrehozásakor", mondja Estelle Blanks, helyettes projekt igazgató. „A felmérés csak pár percet vesz igénybe, és nagy hatással lehet a vállalkozása kilátásaira, amikor a JEREMIE2 elindul 2016-ban".
Kapcsolódó cikkek
BDaily
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.