brusszel


Vegyesen változott a forint árfolyama

Figyelő Online
2014.12.03  11:24   
mail
nyomtatás
Vegyesen változott a forint árfolyama szerda délelőtt a bankközi devizapiacon, a forint erősödött az euróval és a svájci frankkal szemben, de gyengült a dollárhoz és a japán jenhez képest.
Az euró jegyzése reggel hétkor 307,13 forint volt, délelőtt tízre 306,77 forintra csökkent. A svájci frank árfolyama 255,15 forintról 254,94 forintra változott.

A dollárért reggel 248,22 forintot kellett adni, délelőtt 248,8 forintot. A japán jen árfolyama 2,0821 forintról 2,0852 forintra nőtt.

Az eurót délelőtt tízkor 1,2337 dolláron jegyezték, az euró napi szinten 0,41 százalékot gyengült a dollárral szemben. Az euró árfolyama több mint kétéves mélyponton van a dollárhoz képest.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.