brusszel


Tizedével nőtt a DHL hazai forgalma

Figyelő Online
2014.12.19  11:03   
mail
nyomtatás
A DHL Supply Chain Magyarország (DSC) forgalmának 10 százalékos növekedését várja az idén 2013-hoz képest - közölte a logisztikai vállalat az MTI-vel.
A közlemény idézi Ujszászi Ferencet, a DHL Supply Chain üzletfejlesztési igazgatóját, aki elmondta: a cég idén 100-ról 280-ra növelte a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalók számát, valamint közel kétszeres volumennövekedést ért el egyik legnagyobb, technológiai szektorban tevékenykedő ügyfelével, amelyet 38 000 négyzetméteres raktárkapacitással szolgál ki.

A tájékoztatás szerint a közelgő ünnepeknek köszönhetően a vállalat forgalma az év közben szokásosnak a duplájára nőtt, ezért 20 százalékkal, összesen 150 fővel bővítették ideiglenesen a foglalkoztatottak számát. A főként fogyasztói és műszaki termékeket előkészítő, pátyi, biatorbágyi és üllői raktárak már szeptemberben elkezdték a felkészülést az ünnepi időszakra. A DHL Supply Chain raktározási szolgáltatásokat, irányított szállításokat és többletértékű szolgáltatásokat, valamint a konszernen belül információ- és kommunikáció-menedzsment megoldásokat nyújt.

A cég a Deutsche Post DHL vállalatcsoport tagja, amely 2013-ban több mint 55 milliárd eurós forgalmat ért el - olvasható a közleményben. Az Igazságügyi Minisztérium nyilvános adatbázisa szerint a szervezet a 2012-ben elért 8,74 milliárd forintos nettó árbevételét ugyan tavaly 9,23 milliárd forintra növelte, viszont egy év alatt több mint hatszorosára, 1,1 milliárd forintra nőtt a vesztesége.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200