brusszel


Rekordévet zárt a pénztárgépgyártó Laurel

Figyelő Online
2015.01.26  15:39   
mail
nyomtatás
Rekordévet zárt tavaly a Laurel cégcsoport: árbevételét az előző évi 3,4 milliárd forintról 4,8 milliárd forintra növelte az előzetes adatok szerint 2014-ben - közölte a pénztárgépek gyártásával, forgalmazásával és online átállításával foglalkozó társaság az MTI-vel hétfőn.
A 22 éve működő csoport kiemelkedő teljesítménye jelentős részben a kasszák online átállításának tudható be.

A közlemény idézi Bessenyei Istvánt, a társaság tulajdonos ügyvezetőjét, aki elmondta: a megszokotthoz képest három-négyszeres kapacitással dolgoztak, hogy vállalásaikat az elvárt minőségben és határidőre teljesítsék. Hozzátette: gyakorlatilag az eddig kihelyezett rendszereik mindegyikét online kasszává kellett átalakítani 2014-ben. Tájékoztatása szerint a vállalkozás mintegy 16 ezer kasszát kezel, amelyből 4,5 ezren az általa fejlesztett Laura kasszarendszer fut.

Ez a szektorban egyedülálló stabilitást ad a cégnek, de egyszerre jelentett rengeteg munkát is, mivel minden ügyfelüket szorította a törvényi határidő. Az igények szinte egyidejű kiszolgálásához időszakosan bővítették a cég létszámát is, a társaság átlaglétszáma 109 fő volt tavaly - tudatta a társaság.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.