brusszel


Tanácsadó a zongoránál

Figyelő Online - Lengyel Csilla
2015.01.29  06:06   
mail
nyomtatás
"Az idők folyamán változik, hogy mennyire kerül a munka előtérbe, mennyire a gyereknevelés vagy éppen a házastárs, de az kétségtelen, hogy nem lehet mindig ugyanakkora energiával koncentrálni mind a három területre" - mondja Zábrák Izabella, aki felső vezetőként dolgozik egy nemzetközi tanácsadó cégnél.
Szerencsésnek érzi magát, mert mind a párja, mind a munkahelye támogatja abban, hogy az egyensúly mégis megmaradjon a területek között. 21 éve dolgozik első munkahelyén, és ezalatt több kiemelkedő pozícióban is megfordult. Mikor harmincévesen, a karrierje csúcsán, a cég négyfős vezetőségének tagjaként úgy döntött, hogy elérkezett a gyerekvállalás ideje, azzal a megnyugtató tudattal mehetett el szülni, hogy visszavárják, ugyanúgy vezetői munkakörbe.
...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2015/5 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.