brusszel


Csökkent a UPS negyedéves profitja

Figyelő Online
2015.02.03  17:03   
mail
nyomtatás
Egyszeri tételek miatt jelentősen csökkent a gyorspostai logisztikai szolgáltatások területén az Egyesült Államokban piacvezető UPS tavalyi negyedik negyedévi profitja.
A Magyarországon is érdekeltséggel rendelkező UPS adózott eredménye 453 millió dollár, részvényenként 49 cent lett az egy évvel korábbi 1,17 milliárd dollár, részvényenkénti 1,25 dollár után.

Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 1,25 dollárra mérséklődött a tavaly december végén zárult három hónapban az egy évvel korábbi 1,32 dollárról. Elemzők nagyjából ilyen adatot vártak.

A cég bevétele 6 százalékkal 15,90 milliárd dollárra emelkedett a tavalyi utolsó negyedévben, ami minimálisan felülmúlta a szakértői várakozásokat.

A cég az idei évre 5,05-5,30 dolláros részvényarányos eredményt vár, ennek átlaga elmarad a szakértők által várt 5,26 dollártól. Az atlantai székhelyű vállalat több mint 220 országban, illetve térségben van jelen.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.